Meer informatie? consumentenservice@zuivelrijck.nl | 0513682867

De bio volle chocolademelk van Zuivelrijck

C4b

November 2015.

Zuivelrijck introduceert deze maand de biologische volle chocolademelk.

Extra romige volle chocolademelk

“We wilden een chocolademelk ontwikkelen, die naast biologisch, vooral lekker is. De chocolademelk wordt gemaakt op basis van volle biologische melk. De chocolademelk smaakt daardoor romiger. De extra romigheid zorgt er ook voor dat de chocolademelk makkelijk op te schuimen is met het stoompijpje van een espressomachine. Ook geeft de bio cacao een lekkere chocoladesmaak.“, aldus René van der Veen van Zuivelrijck.

Horeca en catering wordt steeds duurzamer

Zuivelrijk richt zich vooral op de horeca en catering en duurzame producten winnen daar steeds meer terrein. Een aantal jaren geleden introduceerde Zuivelrijck als eerste in Nederland de biologische koffiemelk in cupjes in combinatie met bio/fairtrade rietsuikersticks. Het biologische assortiment is de laatste jaren verder uitgebreid met o.a. een biologische volle melk die door baristi graag wordt gebruikt voor het maken van cappuccino. Eerder deze maand introduceerde Zuivelrijck ook als eerste in Nederland biologische honing in sticks voor de thee. Via groothandels en koffieleveranciers worden de Zuivelrijck producten inmiddels op veel locaties gebruikt zoals op luchthavens, bij evenementen en in restaurants. Met de introductie van de bio volle chocolademelk heeft Zuivelrijck een compleet en uniek bio-assortiment in Nederland.

De Zuivelrijck biologische volle chocolademelk is in Nederland verkrijgbaar via de groothandels, waaronder de Hanos.

Related posts

Comments are currently closed.

Top